Je personal coach

Nooit meer 'We doen maar wat’

De online mogelijkheden zijn enorm en de verleiding groot om te ‘schieten met hagel’. Ik help je met een ideale structuur in de perfecte opzet van online kanalen en -content. We maken samen de juiste keuzes, met jouw doelstellingen en doelgroepen als uitgangspunt.

LET’S GET STARTED
De basis voor je <br>social mediaplan
De basis voor je
social mediaplan

De DIY template helpt je met het schrijven van je strategische plan. Je krijgt 6 hoofdstukken en talloze tips.

DOWNLOAD GRATIS

Elke vrijdag nieuwe <br>kennis en feedback
Elke vrijdag nieuwe
kennis en feedback

Als je even vastloopt of een praktische vraag hebt, denken ruim 700 mede-talenten (et moi) met je mee. En elke vrijdag deel ik nieuwe kennis.

Join ContentFriday
150% meer engagement </br>voor je social posts
150% meer engagement
voor je social posts

Tijdens mijn GRATIS Content Make-Over kijk je live mee hoe ik 2 social media posts optimaliseer vanuit de 20 Tekst Habits.

NU KIJKEN

TESTIMONIALS
Dit gevoel: we doen eigenlijk maar wat op alle kanalen
SAMEN JE SOCIAL MEDIAPLAN SCHRIJVEN

Dit gevoel: we doen eigenlijk maar wat op alle kanalen

… Er zit geen structuur in en al helemaal geen doordacht plan achter.’ Blijft het updaten of schrijven van je strategisch Social Media Plan steeds liggen? Is het bestaande plan hevig aan een update toe met nieuwe kpi’s en kanalen?  Stel het nog langer uit en hopla, je bent weer een jaar verder.

We doen het samen in max 1,5 maand. Je krijgt alle benodigde kennis, uitgebreide feedback, aanvullende tips én superstrakke deadlines waar ik je aan houd. Resultaat: een overtuigend en ijzersterk plan wat je direct in de praktijk brengt.

P.S. Kijk niet op van spontane videofeedback op je online creaties.

Lees meer
Vergroot je bereik met perfecte social media teksten
FEEDBACK OP JOUW CONTENT

Vergroot je bereik met perfecte social media teksten

Die zoveelste inhaker trekt geen volle kanalen, met die commerciële berichten jaag je volgers alleen maar weg en van die terugkerende moetjes schiet het aantal likes ook niet lekker omhoog … In plaats van herhalen ‘wat je altijd doet’, wil je teksten die echt werken.

Je content wordt alleen maar beter als je weet hoe jouw doelgroepen, de algoritmes én de 20 Tekst Habits werken. Met mijn maandelijkse video-feedback op jouw social media posts krijgen niet alleen je berichten meer bereik en engagement, maar word je een geroutineerde content creator! Resultaat: je schrijft in de helft van de tijd voor dubbel bereik.

 

content-feedback
Soms slaat die twijfel toe: Maak ik de juiste strategische keuzes?
STRATEGISCHE CALL: 60 MIN

Soms slaat die twijfel toe: Maak ik de juiste strategische keuzes?

Kloppen je kpi’s? Gebruik je de juiste kanalen? Bereik je met je huidige aanpak of nieuw te lanceren campagne het gewenste resultaat?

Dan wil je het liefst even een social professional ‘onder de knop’ om mee te sparren. Iemand die je gekozen route bevestigt, nog even aanscherpt of juist van richting doet veranderen. Ik help je om je online aanpak en funnel op scherp te zetten. Na elk contactmoment kun jij direct aan de slag met een lijst van actiepunten.

Hoe het werkt
Samengewerkt met