Je personal coach

Nooit meer 'We doen maar wat’

De online mogelijkheden zijn enorm en de verleiding groot om te ‘schieten met hagel’. Ik help je met een ideale structuur in de perfecte opzet van online kanalen en -content. We maken samen de juiste keuzes, met jouw doelstellingen en doelgroepen als uitgangspunt.

LET’S GET STARTED
De basis voor je <br>social mediaplan
De basis voor je
social mediaplan

De DIY template helpt je met het schrijven van je strategische plan. Je krijgt 6 hoofdstukken en talloze tips.

DOWNLOAD GRATIS

Elke vrijdag nieuwe <br>kennis en feedback
Elke vrijdag nieuwe
kennis en feedback

Als je even vastloopt of een praktische vraag hebt, denken ruim 700 mede-talenten (et moi) met je mee. En elke vrijdag deel ik nieuwe kennis.

Join ContentFriday
Creëer leads vanuit <br>social media
Creëer leads vanuit
social media

Leer leadmagnets maken in 7 stappen om een super relevante e-maillijst van potentiële leads op te bouwen.

MELD JE AAN

TESTIMONIALS
Dit gevoel: we doen eigenlijk maar wat op alle kanalen
SAMEN JE SOCIAL MEDIAPLAN SCHRIJVEN

Dit gevoel: we doen eigenlijk maar wat op alle kanalen

… Er zit geen structuur in en al helemaal geen doordacht plan achter.’ Blijft het updaten of schrijven van je strategisch Social Media Plan steeds liggen? Is het bestaande plan hevig aan een update toe met nieuwe kpi’s en kanalen?  Stel het nog langer uit en hopla, je bent weer een jaar verder.

We doen het samen in max 1,5 maand. Je krijgt alle benodigde kennis, uitgebreide feedback, aanvullende tips én superstrakke deadlines waar ik je aan houd. Resultaat: een overtuigend en ijzersterk plan wat je direct in de praktijk brengt.

P.S. Kijk niet op van spontane videofeedback op je online creaties.

Lees meer
Van junior naar medior in 3 maanden
JE PERSOONLIJKE SPARRINGPARTNER

Van junior naar medior in 3 maanden

Je komt als junior talent recht vanuit de schoolbanken in een geolied bedrijf werken en je manager is vol verwachting. Want jij bent op de hoogte van de allernieuwste trends en technieken. En je bent ten slotte opgegroeid met social media .. ja toch?

Ik wil zeggen ‘I’ve been there‘, maar dat is niet zo. In 1996 bestonden nog geen opleidingen in online communicatie. Maar ik heb elke bubbel, bodem en uithoek van het online communicatievak gezien en geef je graag toegang tot al mijn kennis, jarenlange online ervaring en strategische know how. Zodat jij het zelfvertrouwen hebt om jezelf, je bedrijf en je collega’s te laten shinen op een manier die perfect bij de doelstellingen van de organisatie past.

Why not start right away?

Lees meer
Soms slaat die twijfel toe: Maak ik de juiste strategische keuzes?
STRATEGISCHE CALL: 60 MIN

Soms slaat die twijfel toe: Maak ik de juiste strategische keuzes?

Kloppen je kpi’s? Gebruik je de juiste kanalen? Bereik je met je huidige aanpak of nieuw te lanceren campagne het gewenste resultaat?

Dan wil je het liefst even een social professional ‘onder de knop’ om mee te sparren. Iemand die je gekozen route bevestigt, nog even aanscherpt of juist van richting doet veranderen. Ik help je om je online aanpak en funnel op scherp te zetten. Na elk contactmoment kun jij direct aan de slag met een lijst van actiepunten.

Lees meer
Samengewerkt met