Ik ben licht allergisch voor alleen maar leuke ideeën
LET'S MEET

Ik ben licht allergisch voor alleen maar leuke ideeën

 En ben pas overtuigd als alle energie die jij in je online communicatie stopt meer klanten oplevert of de waarde van je klanten verhoogt.

Ik was er als de kippen bij toen in 1996 internet interessant werd voor bedrijven. Dat maakt me misschien een online veteraan, maar hey: I’ve been there. Ik heb elke bubbel, bodem en uithoek van het online communicatievak gezien, gevoeld én geabsorbeerd. En geef je graag toegang tot al mijn kennis, jarenlange online ervaring en strategische know how.

Kim

Er zijn zoveel online partners.
Waarom Kim?

  • Ik keek 25 jaar lang in de online keuken van tientallen Nederlandse en Caribische bedrijven als Fiat Nederland, Ministerie van VWS, BearingPoint Caribbean, DTG.nl, LINDA. Magazine, Ennia, Sportvisserij en het Rode Kruis.
  • Wie met mij samenwerkt, is altijd top of my mind. Kijk niet op als er ineens een boek op je deurmat ligt, ik op dinsdagavond een brainwave met je deel of spontaan even videofeedback geef op je online creaties.
  • Ik ben ontembaar nieuwsgierig naar de uitdagingen van professionals, organisaties en de online wereld. Ik zie in iedereen potentie en geef niet op totdat die mindset je nieuwe default is.
  • Ik heb de vreemde eigenschap om mensen en kennis vanuit alle uithoeken bij elkaar te brengen, zodat er iets nieuws ontstaat.

Wereldverkenner, Shoe lover en wannabe SUPfluencer

Wanneer ik niet intensief samenwerk met professionals en niet mijn trainingen aan het verbeteren ben, ben ik aan het suppen in Amsterdam, aan het onthaasten op Curacao of met vrienden nieuwe plekken op de wereld aan het verkennen.

  • Ik leef als een Digital Nomad en ben gek op reizen. Ik geniet enorm, maar heb wel altijd heimwee naar mijn vrienden overal ter wereld.
  • Ik kan niet kiezen tussen ochtendmens of avondmens.
  • Ik bezit zo’n 100 paar schoenen en weet van elk paar waar ik het gekocht heb.
  • De stomste hashtags vind ik #zinin en #lovemylife, maar ik wil ze stiekum toch best vaak gebruiken.
  • Ik luister naar podcasts terwijl ik de loopband op helling 10 zet en 45 minuten ga klimmen.
  • Voordat internet bestond, was ik tekstschrijver. Offline inderdaad.. Kan me eerlijk gezegd niet meer voorstellen hoe dat ging.
Elke vrijdag nieuwe kennis en feedback
Elke vrijdag nieuwe kennis en feedback

Als je even vastloopt of een praktische vraag hebt, denken ruim 700 mede-talenten (et moi) met je mee. En elke vrijdag deel ik nieuwe kennis.

JOIN CONTENTFRIDAY
Kun je dit even op social plaatsen?
Kun je dit even op social plaatsen?

Waarom jij niet genoeg tijd krijgt om ‘Social media er nog even bij te doen’. En hoe jij wel meer draagvlak krijgt voor goede social media content.

GRATIS SCRIPT
Continue nieuwe<br> content inspiratie
Continue nieuwe
content inspiratie

Schrijven voor social wordt 8x makkelijker als je altijd inspiratie hebt voor relevante content op de verschillende social mediakanalen.

HAVE A LOOK