Keep growing

Hey Talent, ik deel regelmatig mijn thoughts, kennis, tips, blogs & webinars over mijn favo onderwerpen Content, Social strategie en Listbuilding. Je wilt mij natuurlijk alleen maar in je mailbox als het relevant voor jou is. Helemaal mee eens, so let’s fix it 👇

Pas mijn e-mail voorkeuren aan

Continu nieuwe <br> content inspiratie
Continu nieuwe
content inspiratie

Schrijven voor social wordt 8x makkelijker als je altijd inspiratie hebt voor relevante content op jouw social mediakanalen.

Meld je aan
47 Checks voor <br> perfect posts
47 Checks voor
perfect posts

Met deze checklist post je nooit meer zomaar iets op social media. Geef elke social post je '5 stinkende best minuten'. ​Happy Social Writing!

GRATIS 47 CHECKS

Persoonlijke feedback <br>op je tekst
Persoonlijke feedback
op je tekst

Als je even vastloopt, is het heerlijk als ruim 700 mede-talenten (et moi) zonder corporate oogkleppen met je meekijken.

Join ContentFriday
TESTIMONIALS
Altijd inspiratie voor social content

Altijd inspiratie voor social content

Droom je van een volle contentkalender voor de rest van het jaar? En dan het liefst ook in minder tijd, binnen budget én met meer effect.

Tipje van de sluier: je zit er bovenop -of middenin- maar je ziet het pas als we die tunnelvisie-bril afzetten.

Tel daarbij op de schrijftechnieken als context, waarde, cta’s en je bent een volwaardig social copywriter. Met meer content-ideeën dan er kalenderdagen zijn.

Ik vertel je meer
9 Schrijftechnieken voor social media
ONLINE TRAINING: SOCIAL COPYWRITING

9 Schrijftechnieken voor social media

Iedere keer een perfecte tekst voor elk social mediakanaal is makkelijk haalbaar. Ook met weinig tijd, vanuit ‘moetjes’ én zonder inspiratie.

Ik leer je werken met een framework waarbinnen je keer op keer teksten schrijft die jouw doelgroepen in beweging zetten. Het framework bestaat uit 9 praktische stappen. All yours, so let’s go!

Lees meer