Kimpact - Social mediaplan Schrijven

HOE SCHRIJF JE NU EEN SOCIAL MEDIAPLAN? SIMPEL: OOK DAT DOEN WE SAMEN

Met de strategische kennis nog vers in je geheugen en de slides in je inbox wil je meteen doorpakken. Je verlangt naar structuur in je social media aanpak. En naar intern draagvlak bij management en je team en tja … dan moet toch echt die kennis uit je hoofd naar een sterk onderbouwd plan.

Stel je het updaten of schrijven van je strategisch Social Media Plan uit omdat je er niet de tijd voor kunt vrijmaken?

» We doen het samen. Ik help je met uitgebreide feedback, aanvullende tips én superstrakke deadlines. Resultaat: een overtuigend en ijzersterk plan wat je direct in de praktijk brengt.

NU AL OVERTUIGD KIM,
WAAR KAN IK ME INSCHRIJVEN?
Kimpact review - Jeroen Beersma

“Toen we Kimpact bij Motorola inschakelden, was ik kritisch, omdat ik graag bij onze eigen strategie wilde blijven. Maar Kim bood juist een goede leidraad om alle moeite die je in een social project stopt ook op een nuttige manier te kanaliseren.

Aan Kim heb ik een goede sparringpartner over online vraagstukken, het behalen van mijn doelen en het verbeteren van de definitie van die doelen.”

- Jeroen Beersma

"We doen eigenlijk maar wat op onze
social mediakanalen."

Ik zie talloze talenten tenenkrommend het zoveelste bericht op het liefst alle social mediakanalen plaatsen. Oftewel 'schieten met hagel'.

Hoe zit het ook alweer met die kpi's en waar hangen mijn ideale doelgroepen tegenwoordig uit? Je doet van alles, maar zonder echte structuur. Je weet dat die door management felbegeerde likes en volgers geen echte doelstellingen zijn. Daarmee krijg je nooit het draagvlak voor meer tijd en budget.

Iedereen heeft namelijk 'verstand van social media'. Je wordt knettergek van al die goedbedoelde bemoeienissen. Jij loopt toch ook niet bij Finance binnen om je mening te geven over de facturatie?

No more uitstel – We starten NU!

Een goed doordacht plan schrijven, kost tijd.

» Hoe fijn als ik met je meekijk, meedenk, meeschrijf. » Af en toe kritisch doorvraag. » En uitgebreide feedback geef op alles wat je hebt onderbouwd en geschreven.
Kers op de taart: je overtuigt management direct met je kersverse plan.

Klaar om je social media plan samen te perfectioneren?

Ieder z’n talent: Jij kent het bedrijf en de interne organisatie als geen ander. En ik kan kpi’s, customer journeys, contentplannen en doelgroep research dromen.

Ik weet precies hoe ik jou ga helpen. En weet precies de juiste management-snaar te raken, zodat je plan niet in een la verdwijnt.

Investering: € 845

Kimpact - Work with Kim
IK KAN NIET WACHTEN KIM, LET'S START!

Samen je social mediaplan schrijven - Hoe werkt het?

We sparren op de 3 moeilijkste momenten:

BEGIN » Tijdens een strategische kick off zorgen we dat jij gestructureerd kunt beginnen.

HALVERWEGE » Zodra jij de eerste versie hebt uitgewerkt, duik ik daar met al mijn kennis en kritische kijkers in. Ik voorzie jouw versie van alle toevoegingen, aanpassingen, tips en links naar extra info, zodat jij er een super compleet en overtuigend plan van kunt maken.

FINALE » Samen geven we een klap op de finale versie en ga jij intern shinen met het resultaat.

In de praktijk hebben we zelfs 4 overlegmomenten:

01

Perfecte Kick off met een Strategische Call

We brengen samen jouw kennis in kaart. En bepalen welke next steps jij gaat ondernemen om tot een strategische aanpak voor social media te komen. Je ontvangt een perfecte voorbereiding voor de call én een recording, zodat je alles kunt terug luisteren. Na deze call ga jij aan de slag met het uitwerken van het plan.
Hoe: Videocall met schermdeling via Zoom.
Duur: 60 minuten

02

Optimalisatie van de eerste versie van je Social Media Plan

Jij levert de eerste versie van je plan aan. Ik voorzie je plan van comments, aanpassingen, toevoegingen, herindelingen en extra informatie. Met al deze feedback maak jij het definitieve plan compleet.
Hoe: Met mijn uitgebreide Word Template document als basis.
Duur: maximaal 1 week

03

Afsluitende call voor de Finishing Touch

Ik lees je definitieve plan door en bespreek de laatste vragen en details met je voordat jij het intern gaat presenteren.
Hoe: Call of Videocall
Duur: 1 uur

04

Loop je vast? Altijd bereikbaar

Zodra jij aan de slag bent met alle nieuwe kennis om het plan te schrijven, loop je gegarandeerd een keer vast of heb je vragen. Ik ben altijd bereikbaar en help je altijd met het vinden van de juiste antwoorden. Meestal met een video waarin ik mijn scherm deel.

Kimpact review - Letice Braun

"Ik heb eindelijk de tijd genomen om een social media plan te schrijven. Ik vond erg waardevol dat Kim mijn vragen tussendoor via video’s beantwoordde. Daardoor kon ik meekijken op haar scherm, erg persoonlijk. De feedback op mijn plan zette mij op scherp en hielp mij met de final touches voor mijn social media strategie!"

- Letice Braun

Dit levert het je allemaal op.

» Recording van onze Kick Off Call die je nog eens rustig kunt terugkijken en met je team kunt delen.

» Toepassing van de 5 Stappen tot een Social mediastrategie: Doelstellingen, Doelgroepen, Kanalen, Content & Campagnes en Meetbare KPI's.

» Antwoord op al je vragen tussendoor met korte video's, waardoor je meekijkt op mijn scherm bij mijn uitleg.

» Een compleet strategisch Social Media Plan wat structuur geeft in je aanpak en waarmee je vol zelfvertrouwen draagvlak creëert binnen je organisatie of bij je klant.

Waarom samen?

I've been there. Of sterker nog: ik heb tientallen plannen gelezen en geoptimaliseerd en al meer dan 35 social media plannen zelf geschreven. Niet voor mezelf, maar voor de meest uiteenlopende non-profit organisaties, commerciële bedrijven en zelfstandige professionals.

Stel het inleveren van je perfecte plan niet langer uit.

  • Kick Off Call van 60 minuten.
  • Uitgebreide Feedback op je Plan.
  • Video-antwoord op al je vragen tussendoor.
  • Afsluitende call voor de finishing touch.
  • BONUS: Gratis werkboek Altijd Inspiratie t.w.v. € 47.
  • BONUS: Gratis webinar Creëer draagvlak voor
    social media
    t.w.v. € 65

Investering: € 845

LET'S START & PLAN DE KICK OFF CALL

Stel jij jezelf wel eens één van de volgende vragen bij het schrijven van een plan?

Als je verantwoordelijk bent de content en resultaten rondom de social mediakanalen en je voelt in elke vezel dat het anders, gestructureerder en resultaatgerichter kan, dan is mijn antwoord: Hell yeah!

» Waar begin ik met mijn plan?

» Kloppen de kpi’s bij de doelstellingen?

» Via welke kanalen bereik ik het beste mijn verschillende doelgroepen?

» Klopt mijn research en mijn onderbouwing voor een goed plan?

» Waar haal ik de kennis vandaan om mijn social media aanpak te toetsen?

» Moet ik alle ideeën en content ook in mijn plan van aanpak verwerken?

» Hoe ziet de ideale workflow eruit en welke resources heb ik nodig?

» Hoe zorg ik dat mijn plan ook echt gelezen wordt?

Meer dan 150 professionals gingen je voor.

Stuk voor stuk 'deden ze maar wat' en hadden ze stress van het gebrek aan structuur. En allemaal blaakten ze van zelfvertrouwen bij het opleveren van hun strategisch plan.

Al in 1996 stapte ik in de wereld van het toen nog prille internet. Als online veteraan kan ik zeggen: I’ve been there. Ik heb elke bubbel, bodem en uithoek van het online communicatievak gezien, gevoeld én geabsorbeerd. En ik geef je graag toegang tot al mijn kennis, jarenlange online ervaring en strategische know how.

Ik ben pas blij als alle energie die jij in je online communicatie stopt ook bijdraagt aan je ambities en de doelstellingen van het bedrijf.

En als jij het zelfvertrouwen hebt om jezelf, je bedrijf en je collega's aan boord te krijgen met een waterdichte aanpak.

Talk soon,

Kimpact - Kim

Vanaf nu schiet je nooit meer hagel.

Binnen een paar weken heb jij een overtuigend en ijzersterk plan wat je direct kunt presenteren en in de praktijk kunt brengen. Geen ellenlange discussie meer met iedereen die verstand heeft van social media, want jouw aanpak is volledig onderbouwd met je eigen onderzoek en onweerlegbare feiten.